google-site-verification=1pt0uI4h9A4dbm7F8cRmTy2X1JQw9lis7a_sWhBNOl4
MAS SANTO (10)
MAS SANTO wedding venue Sitges
MAS SANTO (11)
MAS SANTO (9)_edited

August 31, 2015

Ik heb onlangs onze vakantie door in Mas Santo met een grote groep vrienden. Het was een heerlijke vakantie in een charmante omgeving. Mas Santo was perfect voor grote groepen - het zoutwaterzwembad is goed onderhouden en de verlichting werkte heel goed voor 's avonds evenals overdag toegang. Er is veel stoelen en een groot, overdekt eethoek bij het zwembad, met een volledig functionerende barbecue grill, evenals een outdoor keuken waaronder een koelkast en bekers/borden/bestek.
Het huis zelf is ruim met drie openlucht eetruimte ( inclusief één zwembad), en bevat ook een stand-alone casita met appartementen. Er is een chef's keuken in het hoofdgebouw en een groot overdekt eettafel. Het is gemakkelijk om maaltijden te bereiden voor grote groepen in de villa. Maaltijden genoten We graag samen aan de villa zonder de noodzaak restaurants te bezoeken in de stad.
Er is ook een comfortabele woonkamer gevuld met bordspellen. De setting vergemakkelijkt entertainment voor zowel grote groepen, of...

August 15, 2015

Alle ruimte en vrijheid om je heen, een heerlijk goot zwembad met alle mogelijkheden om buiten een authentieke maaltijd te bereiden of te bbq en. Strand dichtbij en alle mogelijkheden om binnen een klein uurtje vele leuke plaatsen te bezoeken waarvan Sitges ( kwartiertje ) en Barcelona ( 50 minuten ) wel de meest bekende zijn.

August 15, 2015

We had an amazing time at Mas Santo which is in a brilliant setting in the hills above Cunit. Although not in the best location for getting to beaches, it was a perfect villa for a big group of us (23 people) - with all the facilities we needed and with beds to spare. The villa has a huge kitchen with everything you need, and a great pool area with plenty of chairs and table space for enjoying long lazy meals. Carmen (the owner) has been very helpful and prompt at returning our deposit. Meno (the caretaker) is also great and thoroughly willing to assist if needs be. I would highly recommend Mas Santo for any large group.

Please reload