Wij hebben met 3 gezinnen waanzinnig genoten van ons verblijf deze Masia ....!!

Van alle gemakken voorzien, zoals het op de foto's staat is ook de werkelijkheid. Een grote keuken waar alles bij zit, zoals een heerlijk Nespresso apparaat en 4 ovens. Het zwembad is erg fijn, groot en je ligt er heel gezellig op de bedjes rondom het zwembad. En je hoeft niet terug naar de Masia om een koud drankje te halen. Bij het zwembad zit namelijk ook een keukentje met afwasmachine en koelkast. Als je s'avonds wilt barbequen kan dat ook hiet bij het zwembad. Wij lekker eten en borrelen en de kinderen lekker zwemmen. De slaapkamers zijn ook allemaal even sfeervol en er is ruim voldoende kastruimte om alles op te bergen.. En dan is er nog de Housekeeper.. Een hele gezellige man, die je van allerlei tips en hulp rondom en in het huis voorziet!! Wij en ook onze kinderen hebben genoten van zijn aanwezigheid, gezelligheid, tips en hulp. Wij gaan zeker nog eens terug om wederom te genieten in alle rust van dit prachtige huis en al het moois erom heen.


Recent Posts
Archive