Geweldige Spaanse villa voor groepsbijeenkomst!

Ik heb onlangs onze vakantie door in Mas Santo met een grote groep vrienden. Het was een heerlijke vakantie in een charmante omgeving. Mas Santo was perfect voor grote groepen - het zoutwaterzwembad is goed onderhouden en de verlichting werkte heel goed voor 's avonds evenals overdag toegang. Er is veel stoelen en een groot, overdekt eethoek bij het zwembad, met een volledig functionerende barbecue grill, evenals een outdoor keuken waaronder een koelkast en bekers/borden/bestek. Het huis zelf is ruim met drie openlucht eetruimte ( inclusief één zwembad), en bevat ook een stand-alone casita met appartementen. Er is een chef's keuken in het hoofdgebouw en een groot overdekt eettafel. Het is gemakkelijk om maaltijden te bereiden voor grote groepen in de villa. Maaltijden genoten We graag samen aan de villa zonder de noodzaak restaurants te bezoeken in de stad. Er is ook een comfortabele woonkamer gevuld met bordspellen. De setting vergemakkelijkt entertainment voor zowel grote groepen, of kleine intieme bijeenkomsten. Menno, de groundskeeper, woont op het terrein en was zeer responsief naar onze vele verzoeken. Er is ook een huishoudelijk personeel beschikbaar op aanvraag. Het huis, waaronder de slaapkamers waren netjes en schoon. Mas Santo's eigenaar, Carmen, was ook zeer responsief te willen toewerken vóór en tijdens ons verblijf. Carmen vriendelijk verzocht aanbevolen een conciërgeservice, VIP Sitges die enorm geholpen met onze planning in alle aspecten van het verstrekken menu's en catering ( heerlijk) maaltijden tot het regelen van privé vervoer van en naar Mas Santo. Ik beveel deze service.


Recent Posts
Archive